Avril a její svatba fotenky


1ddd



32465789101111111111aa-Avril svatba6avrilavrilAvrilavrilpkjhjfaaasvsv2sv3sv4sv5sv6sv7zz

(více)
09.09.2008 18:26:54 | 0 komentářů | Autor: Lucynka & Cecinka | stálý odkaz

Avrilka a deryck



Click to view full size image

Click to view full size image (více)
09.09.2008 18:25:11 | 0 komentářů | Autor: Lucynka & Cecinka | stálý odkaz

Emma Watson info


rg



Narodila se v Paříži jako Emma Charlotte Duerre Watson. Jméno
má po babičce, příjmení po anglickém tátovi Chrisovi a maminka
Jacqueline pochází z Francie. Oba rodiče jsou právníci. Když bylo Emmě
pět, přestěhovali se do Anglie, ale brzy se rozvedli. Emma žije v
Oxfordu s matkou a o tři roky mladším bratrem Alexem. Za otcem jezdí do
Londýna.


Na škole jí od malička bavilo drama, kreslení a sport. Předtím, než
byla objevena pro filmovou sérii HARRY POTTER, chodila vlastně jen do
dramatického kroužku a v sedmi letech vyhrála recitační soutěž. Už za
dva roky se ale s pár kamarády z kroužku zůčastnila castingu, a po
několika týdnech jí pozvali do jedné místonosti s Rupertem Grintem a
oznámili oběma, že byli do filmu vybráni coby nejlepší kamarádi Harryho.


Přirozenou barvou vlasů 'špinavá blondýnka' si roli Hermiony
Grangerové, studijně založené dívky, zahrála poprvé už v deseti letech.
Od té doby se sedmidílná série každým rokem rozrůstá o nový snímek a
Emma si tak zahrála už v pěti potterovských filmech. Za "TAJEMNOU
KOMNATU" a "VĚZNĚ Z AZKABANU" získala dvakrát prestižní cenu AOL Award
v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli. Za roli ve "Vězňovi"
získala také díky čtenářům časopisu Total Film cenu Best New Performer.
Emma souběžně studuje dívčí školu Headington v Oxfordu a říká o sobě:
"Tohle je můj život: Žiju dvě hodiny cesty od studia, v Oxfordu, takže
vstávám v šest ráno a do devíti do večera jsem pryč, a takhle to dělám
jedenáct měsíců v roce."


Ve vzácném volném čase se věnuje svým oblíbeným sportům - pozemnímu
hokeji a tenisu. Také sleduje módu, poslouchá hodně muziku a snaží se
věnovat svým přátelům. Chce vystudovat univerzitu, což jí umožní
finanční prostředky z filmů. Protože jí však baví mnoho věcí, musí si
ještě obor vybrat. Také nemá jasno, zda bude pokračovat v herecké
kariéře.
(více)
09.09.2008 18:22:59 | 0 komentářů | Autor: Lucynka & Cecinka | stálý odkaz

Hilary Duff info



http://www.snr.ac.th/wita/Music/hilary-duff-withlove.jpg

Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet, a tak jako ve všem,
i v něm byla výborná. Po dvou letech se dostala do velmi známého
tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako Louskáček). Později
začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film
Casper Meets Wendy (Casper a Wendy), který ji pomohl ke slávě a úspěchu.

Potom hrála jen maličké role - například v Chicago Hope, ale ve
třinácti uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire. Američani si
tento seriál zamilovali (a s ním samozřejmě i Hilary). V pár dílech
dokonce i zpívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že
bude i zpěvačka. A tak vlastně vzniklo její první CD Santa Claus Lane,
později nazpívala i některé písně na soundrack k seriálu Lizzie McGuire.

To už Hilary znala celá Amerika, takže se není co divit, že ji režiséři
začali obsazovat do filmů jako o závod. První se jmenoval "Agent Cody
Banks". Potom skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se
produkce rozhodla natočit film Lizzie McGuire Movie (u nás jako Italské
prázdniny), čímž seriál Lizzie McGuire nadobro zpečetili.

Hilary dokonce za film získala cenu za nejlepší teenagerovskou roli
roku. Potom si založila vlastní skupinu a začala se zpěvu věnovat
naplno. Na konci roku 2003 jí vyšlo již druhé a více úspěšné album
Metamorphosis, natáčela film Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu), v
dubnu 2004 vyhrála cenu za nejlepší zpěvačku roku na Kids ChoiceAwards.

Tím Hilina kariéra rozhodně nekončí. V červenci 2004 (v USA) byl v
kinech její další film - A Cindrella Story (Popelčin příběh) a v říjnu
2004 začíná točit film Hearth of Summer. Podle některých zpráv má další
album vyjít tento rok, na její narozeniny. Chodí už 2 roky s Joelem,
členem skupiny Good Charlotte.
(více)
09.09.2008 18:21:13 | 0 komentářů | Autor: Lucynka | stálý odkaz

Nelly Furtado info


Zpěvačka

...

Datum narození:02.12.1978


Místo narození:Victoria, Britská Kolumbie, Kanada


Popis:

Nelly je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební
producentka a příležitostná herečka. První velký úspěch zaznamenala v
roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, za které obdržela i prestižní cenu Grammy díky songu I'm Like a Bird. Po narození dcery v roce 2002 se vrátila na hudení scénu s albem Folklore, kde hlavní pozornost vzbudil singl Forca, který byl oficiální hymnou k mistrovství Evropy ve fotbale 2004 v Portugalsku. V létě 2006 vydala své třetí album nazvané Loose, na kterém jsou i velmi úspěšné hity Maneater nebo Promiscuos. → šupa songy


Nelly je hlavně známá svým experimentováním s různými
instrumentálními nástroji, díky němuž na svých albech představuje
rozmanitost hudby a míchání různých stylů a kultur.


Diskografie:


2006 Loose


2005 The Grass Is Green


2004 Explode


2004 Força


2003 Powerless (Say What You Want)


2003 Folklore


2002 Hey, Man!

(více)
09.09.2008 18:19:47 | 0 komentářů | Autor: Lucynka | stálý odkaz

Info Cinema Bizarre


INFO YU
Jméno:
Yu (18)

http://bestgrupe.blog.cz/

Výška: 1,79
Pozice: Kytarista
Narozeniny: 28. prosince 1988.
Znamení: Střelec
Bydlí: v Berlíne (se Strifym a Kirem)
Zaměstnání: Učíl se na maséra  Ale z časových důvodů musel školu přerušit.
Parfém: Dior Adict ,Escada Magnetism
Pití: Vanilkový shacke, pivo
Barva: Červená , černá, zelená
Koníčky: Kytara, hry, muzika, manga a dámy
Přirozený talent: "Jsem kreativní , ve cvičení jazyků s dámamí xD"
Oblíbené: "Dračí balon Z" , Vanila Coke, Johny Depp a pizza.
Muzika:
Miyavi, Alice Nine, Ayabie, Charon, Dir en Grey , Duel Jewel , Entwine,
Gackt, The GazettE, Sentenced, Wizard , Hyde ,Marry...a další.

Filmy: Piráti z Karibiku, Final Fantasy, Pán prstenů, 300, Die Hard, Herro
Knihy: GTO, Nana, Dračí balon, Berserk, Elfí vítr ...
Hrdina: Miyavi, Aoi ( The Gazette)


INFO KIRO

Jméno: Kiro 19.

http://bestgrupe.blog.cz/

Výška: 1,65

Žije: V Berlíně.
Povolání: Má hotovou školu.
Pozice: Basák
Narozeniny : 11. ledna 1988
Znamení: Kozoroh
Parfém/deodorant : Diesel Zero, Gucci Homme 2
Barva: černá, bledě modrá
Koníčky: Setkávání se přáteli, pořádání párty, Kreslení ,Hororové filmy, Muzika, Spaní a relaxování,obchody.
Zvláštní talent:" Od malička kreslím Mango a Animie postavy,"
Oblibené: t.A.t.U.,Lasagne, " King of Queens"
Muzika: An Café, Dir en Grey, Maarja, Merry, Nightmare, Nightwisch, Ramstien, X Japan, Trax , The GazettE, T.aT.u ... a další...
Filmy: 13 Hříchů, Ju-On 1 a 2, Silent Hill, The Call, Saw, The Shining


INFO LUMINOR

Jméno : Luminor (22)

http://bestgrupe.blog.cz/


Výška: 1,84
Bybliště: Berlín
Pozice: Klávesy , zpěv.
Narozeniny: 22. března 1985
Znamení: Ryby
Zaměstnání: Zpěvák

Koníčky: Psaní textů a čtení.
Přirozený talent: " Zpěv, hraní, psaní textů"
Oblibené: HIM,Cola Light, jídlo, Romy Scheider, TV-serial " Drive-Together", černá.

Muzika: Him ,
Despairs Ray, Marilyn Manson, Sarah Brightman, Moi Dix Mois, Zaraphine,
Cher, Massacre, Musical Elizabeth, Lacrimosa, Vacuum , Cinema Bizarre
takaruzky Japan .
Filmy: Die Nachtblende , Gone with the wind, Rozhovor s upíry, Trologie Pán prstenů a další....
Knihy: Pán prstenů, Vampíří armáda, Kafka, Heine ....
Hrdinové: Romy Scheider, Elisabeth z Rakouska (hmm kdo to asi je? xD), Marlene Ditrich, Ville Vallo


INFO STRIFY ♥

Jméno: Strify (20)
cinema-bizarre-liebe.blog.cz

Bydlí: V Berlíně (společně s Yu a Kirem)

 Pozice: Zpěvák
Narozeníny: 20.srpna 1988

Znamení: Lev
Zaměstnání: 12. třída Gymazia , kvůli kapele přerušil studium
Parfém: Dior Homme
Ovoce: Mango ( jak jinak xD )
Barva: Černá, fialová, zlatá
Koníčky: Kino, Manga, zpěv
Přirozený talent: "Zcela očividně zpěv"
Oblíbené: Fialová, Gwen Stefani filmi s Timem Burtonem.
Domácí zvíře: Kiro. (Kiro...to bych tež chtěla za domácí zváře xD ) Bzw. Loco ( bzw. TOmagoči) ( to jih má hodně xD)


Muzika:
Daft Punk, Danny Efman , Depeche Mode, Evanesence, Gackt, Girugämesch,
Sex Pistols, Gwen Stefany, Marylin Manson, Maroon 5, Linkin Park, MUSE,
Ramstien, Justin Timberlake , X Japan , The GazettE, T.a.T.u a další (
jojo, ten má dobrej vzkus)

Film:
Charliho Tovarna na čokoládu (nejmenuje se to Karlík a továrna na
čokoládu?? xD ) , Final Fantasy - VII, Hero, Kill Bill, Pom Poko ,
Silent Hill, Spirited Way ....

Knihy: Manga knihy : X/1999 , Dračí Balon, Rájský polibek ,GTO, Dr. Slump
Hrdinové: Nemám hrdiny ale davájí mi inspiraci ....Metthew Bellany (Gackt) , Tim Burton, Ai Yazawa.


INFO SHIN

CB.144

Datum narození: 12.12.1989


znamení: Střelec


Bydlí: Německo


výška: 175cm



Funkce v kapele: Bubeník


(více)
09.09.2008 18:07:38 | 0 komentářů | Autor: Lucynka | stálý odkaz

Cecinka

Já Cecinka a něco málo o mě
Ahojte všichni co navštívíte naši stránku. Já jsem Lucka. Jetsli si semnou chcete popovídat budu ráda stačí mi napsat do komentáře a já ihned odepíšu. Chodím sem každý den takže jestli se o hoďku spozdím PROMIŇ TE ale chodím do školy!!!!! Jinak nevím co dodat takže cokoli vám bude vrtat hlavou napište mi ráda poradím i s osobními problémy.
(více)
09.09.2008 18:02:53 | Autor: Cecinka | stálý odkaz

Ptejte se nás co chcete

Můžete se mě zeptat třeba co mě zajímá
Můžete se mě zeptat třeba co mě zajímá tady je možnost napsat do komentíků :-)
(více)
09.09.2008 17:38:41 | 2 komentářů | Autor: Lucynka | stálý odkaz

Tak úvod ke mě a této stránce

chcete něco vědět o mě ???
Ahoj zdravím vás každého !!!
Rozhodla jsem se udělat tady tuhle stránku v domnění, že můžu něco ukázat světu :-)
Moje jméno je Lucynka.... Je mi 14 let a jsem z Města Libavé..Písu tzv. slashe... kdo zná tak ví,kdo nezná tak jsou to druhy článků,které si sami vymýšlíme.... Třeba o nějaké skupině nebo určité osobě,sobě....
 mám moc ráda Cinema bizarre Je to německá skupina s úžasnými členy !
(Kiro,Shin,Strify,Yu,Luminor)
Budu ráda,když mi tady budete chodit..Hodně mě to potěší.
A když si budete číst moje články..Taky chci poprosit ty,kteří by chtěli třeba dát mi nějaký nápad,co bych tady mohla udělat případně upravit...
Budu ráda...
Prostě abych se nějak chytla..Když budete chtít můžete mi zajít na můj blog který se nachází na blog.cz a adresa je www.t-kacko.blog.cz
Budu dvojnásobně ráda... A za komentáře budu vděčná...

Jenom chci říct, že tady začínám a zkouším.... Doufám, že pro nikoho nebudu třeba nějak trapná...
Budu tady dávat různé témata co by vás mohlo zaujmout !!

PS : HRAJETE NĚKDO WORLD OF WARCRAFT ???
JESLTI ANO A CHTĚLI BYSTE SE SEMNOU SETKAT TAK ZA ALIANCI JSEM JAKO Lussyánek A ZA HORDU Lucie
(více)
09.09.2008 17:17:01 | 0 komentářů | Autor: Lucynka | stálý odkaz

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se